Webfejlesztés

webfejlesztes-pikto

 

  • honlap készítés
  • weboldalak strukturális kialakítása
  • dinamikus, látványfokozó elemek
  • keresőbarát kialakítás
  • egyedi galériák létrehozása
  • portfólió oldalak elkészítése
  • adminisztrációs felület, hogy Ön tudja frissíteni a honlapját a későbbiekben
  • reszponzív dízájn: a mobil eszközök (tabletek, telefonok) kijelzőjéhez igazodó tartalom

Referenciák:

indoorsorfeszt.hu

A Gellért Indoor Sörfesztivál nevű programjához weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
ortocenter.hu

Az ortopéd segédeszközöket gyártó és forgalmazó cégnek mini videókat forgattunk a gyártásról, és az oldalon webshop katalógus jelleggel szerepelnek a termékek.

View 
pseandm.com.au

Az Ausztráliában dolgozó mérnök cégének bemutatkozó oldala, tanulmányainak közzététele. Reszponzív, egyoldalas, letisztult site, sok infografikával.

View 
colorgraphers.com

Kocsis Judit és Zsitnyánszky Lilla (a Colorgarphers) weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Portfólió oldal, mobilbarát megjelenés.

View 
gellertfesztival.com 2015

A Gellért Fesztivál weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és románul. Mobilbarát megjelenés! Eseménynaptár!

View 
rlsstore.hu

Az RLS Store építőanyagkereskedés webshopjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Webshop! Mobilbarát megjelenés.

View 
gellertsorozo.hu 2015

A Gellért Söröző & Brasserie weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és angolul. 

View 
kucumester.hu

A Kucumester delikát üzlet weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
fejlesztesalattq.hu

A Fejlesztés Alatt Q színházi társulat weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása. Eseménykezelő naptár, mobilbarát megjelenés!

View 
sasone.hu

A Sasone Hotel weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Szobafoglalás motor, mobilbarát dizájn.

View