Webdizájn

Képzett, fiatal, lendületes grafikus csapatunk vállal arculattervezést, webdizájn kialakítást, grafikai munkákat. Egyedi fejléc és lábléc a weboldalán, logo készítése, események megjelenítése egyedi grafikával,díszítő elemek: Ön elképzeli, mi megvalósítjuk!

 

 

 

Referenciák:

gerbeaudwedding.hu

A Gerbeaud Gasztronómia esküvői weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
highnoteskybar.hu

A Gerbeaud Gasztronómia Kft. High Note SkyBar nevű bárjához weboldal elkészítése, editálása, karbantartása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
pseandm.com.au

Az Ausztráliában dolgozó mérnök cégének bemutatkozó oldala, tanulmányainak közzététele. Reszponzív, egyoldalas, letisztult site, sok infografikával.

View 
ortocenter.hu

Az ortopéd segédeszközöket gyártó és forgalmazó cégnek mini videókat forgattunk a gyártásról, és az oldalon webshop katalógus jelleggel szerepelnek a termékek.

View 
indoorsorfeszt.hu

A Gellért Indoor Sörfesztivál nevű programjához weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
fejlesztesalattq.hu

A Fejlesztés Alatt Q színházi társulat weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása. Eseménykezelő naptár, mobilbarát megjelenés!

View 
kucumester.hu

A Kucumester delikát üzlet weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
sasone.hu

A Sasone Hotel weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Szobafoglalás motor, mobilbarát dizájn.

View 
rlsstore.hu

Az RLS Store építőanyagkereskedés webshopjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Webshop! Mobilbarát megjelenés.

View 
colorgraphers.com

Kocsis Judit és Zsitnyánszky Lilla (a Colorgarphers) weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Portfólió oldal, mobilbarát megjelenés.

View 
gellertfesztival.com 2015

A Gellért Fesztivál weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és románul. Mobilbarát megjelenés! Eseménynaptár!

View 
sentimentokft.eu

Portfólió oldal elkészítése dinamikus tartalommal, adminisztrációs felülettel, bloggal. A legmodernebb slideshow technika a főoldalon. Reszponzív tartalom: minden mobil eszköz kijelzőjéhez igazodik a tartalom.

View 
luluprojekt.hu

A Lulu Projekt színházi előadás weboldalának elkészítése egy modern, ún. onepage, azaz egyoldalas technikával. A weboldal reszponzív, azaz mobil eszközök kijelzőjén is szépen igazodik a tartalom.

View 
profdrtothkalman.hu

Dr. Tóth Kálmán ortopéd professzor weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és románul. 

View 
gellertsorozo.hu 2015

A Gellért Söröző & Brasserie weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és angolul. 

View 
rozsakertihusbolt.hu

A Rózsakerti Húsbolt weboldalának elkészítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. A shop admin felülettel lett kialakítva, a megrendelő könnyedén szerkesztheti vagy feltöltheti termékeit.

View 
gellerteskuvo.hu

A Gellért Hotel esküvői site-jának megújítása, reszponzív (a mobil eszközök és táblagépek kijelzőjéhez igazodó) dizájn megvalósítása, fotó sliderekkel, kapcsolati űrlappal.

View 
borfesztivalgellert.hu – Borkert

A Gellért Hotel tavaszi borfesztiváljához, a Nyári Borkert nevű programhoz weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása két nyelven. Reszponzív dizájn: igazodik az okostelefonok és táblagépek kijelzőjéhez.

View 
gellertsorozo.hu – 2014

A Gellért Söröző & Brasserie weboldalának új köntösbe ültetése, reszponzív - az okostelefonok és tabletek kijelzőjéhez igazodó - tartalommal, asztalfoglalási űrlappal, felugró, lapozható galériával.

View 
zakofesztival.hu

A Zalaegerszegi fesztivál programjának megjelenítése műsorfüzettel, videókkal, sajtó anyaggal.

View 
nemesklima.hu

A Nemes Klíma Kft. megbízásából klímaszerelés, klímaforgalmazás témakörben weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. Az oldalon shop jelleggel felkerültek a klímaberendezések, árral és jellemző paraméterekkel, szűrhető adatbázissal. Reszponzív dizájn: igazodik az okostelefonok és táblagépek kijelzőjéhez.

View 
cafeastoriabudapest.hu

Az Astoria éttermének, a korábbi Mirror Café étteremnek weblap elkészítése friss, reszponzív - a mobil eszközök kijelzőjéhez hibátlanul alkalmazkodó - tartalommal.

View 
epitoanyagvasarlas.hu

Az R-Linea Sped Bt. shop jellegű weboldalának elkészítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. A shop admin felülettel lett kialakítva, a megrendelő könnyedén szerkesztheti vagy feltöltheti termékeit.

View 
szegediortopedia.hu

A szegedi Ortopédiai Klinika weboldalának elkészítése, tartalommal való feltöltése. A site-on a hallgatók beágyazott Facebook közössége jelenik meg. Reszponzív dizájn, beágyazott Google Maps térkép.

View 
gellertszilveszter.hu – 2013

A Gellért Hotel minden évben megrendezésre kerülő szilveszteri programjához weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
belgagyor.hu

A győri Belgian Beer Café étterem weboldalának elkészítése, keresőoptimalizálása, reszponzív - a mobil eszközök kijelzőjéhez igazodó - tartalommal való feltöltése.

View 
gellertfesztival.com

A Gellért Fesztivál weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. A Hotel Gellértben zajló események többnyelvű honlapja. A főoldalon slideshow mutatja be az aktuális eseményeket, az aloldalakon az események leírása, és számos galéria jeleníthető meg. Honlapba illesztett Facebook közösséggel.

View 
mannaprodukcio.hu

A Manna Produkció weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása. A Produkciós iroda által támogatott színházi darabok megjelenítése, leírása, galériái. Sok kép és videó szemlélteti a produkciókat. Az új produkciókat és híreket admin felületen keresztül viheti fel a megrendelő. Reszponzív dizájn - a tartalom igazodik a mobil eszközök képernyőjéhez is!

View 
borfesztivalgellert.hu

A Gellért minden évben megrendezi a Márton napi borfesztiválját, azonban a most 3 napos rendezvényéhez modernebb, fiatalosabb, lendületesebb, esztétikusabb weboldalt álmodott meg. Sok-sok fotó, kevés szövegezés jellemzi az oldalt. Reszponzív, a mobil eszközök kijelzőjéhez hibátlanul alkalmazkodó tartalommal, grid-es dizájnnal egy igazán modern weboldalt sikerült megvalósítani.

View 
ortopedszakorvos.hu

Dr. Kellermann Péter ortopéd adjunktus weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és angolul. A weboldal struktúráját az ortopéd betegségek és vizsgálati módszerek kategorizálása adja meg. Reszponzív dizájn - a tartalom alkalmazkodik a mobil eszközök képernyőjéhez.

View 
szobafestésmázolás.hu

Nyitrai János festőmester weboldalának elkészítése, keresőoptimalizálása, facebook oldal létrehozása, festés árkalkulátor készítése.

View 
noiezmegaz.hu

A Női ez+az című weblap elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
fesz.org

A Független Előadó-művészeti Szövetség reszponzív weboldalának elkészítése, adatokkal való feltöltése, optimalizálása.

View 
gellertszilveszter.hu

A Gellért Hotel minden évben megrendezésre kerülő szilveszteri programjához weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
nekünkabalaton.hu

A Gellért Hotel Balaton Fesztiváljához weblap elkészítése, editálása, karbantartása a már jól bevált grid-es dizájnban, reszponzív - a mobil eszközök kijelzőjéhez hibátlanul alkalmazkodó - tartalommal.

View 
gellertsorozo.hu

A Gellért Söröző & Brasserie weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása. Többnyelvű éttermi honlap, hatalmas slideshow-val a főoldalon. Az adatbázis alapú kezelőfelület könnyedén lehetővé teszi az étlapváltások elkészítését, vagy az éttermi események megjelenítését. A honlap elő van készítve az online asztalfoglalás lehetőségére is.

View 
szechenyibal.hu

A Széchenyi Bál weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
rehab-hungaria.hu

A Rehab-Hungária Kft.  weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása. A Rehab-Hungária Kft.  ortopédiai segédeszközökkel foglalkozó cég, a weboldalon bemutatásra kerülnek a termékeik és a szolgáltatásaik.

View 
probazona.hu

A PróbaZóna próbatermek honlapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
mresmrs.hu

A Mr. és Mrs. című színházi darab weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása.

View 
mirrorcafe.hu

A Mirror Cafe & Restaurant weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
gellerteskuvo.hu

A Gellért esküvői weblapjának editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása, linkmarketingje.

View 
franciarudugras.hu

A Francia Rúdugrás c. színházi darab honlapjának elkészítése, editálása, karbantartása.

View 
kamanandrea.hu

Kámán Andrea dalszerző és dalszövegíró honlapjának elkészítése, editálása és karbantartása

View