Archive

ortocenter.hu

Posted by Andrea in

Az ortopéd segédeszközöket gyártó és forgalmazó cégnek mini videókat forgattunk a gyártásról, és az oldalon webshop katalógus jelleggel szerepelnek a termékek.

kucumester.hu

Posted by Andrea in

A Kucumester delikát üzlet weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

rlsstore.hu

Posted by Andrea in

Az RLS Store építőanyagkereskedés webshopjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Webshop! Mobilbarát megjelenés.

profdrtothkalman.hu

Posted by Andrea in

Dr. Tóth Kálmán ortopéd professzor weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és románul. 

rozsakertihusbolt.hu

Posted by Andrea in

A Rózsakerti Húsbolt weboldalának elkészítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. A shop admin felülettel lett kialakítva, a megrendelő könnyedén szerkesztheti vagy feltöltheti termékeit.

nemesklima.hu

Posted by Andrea in

A Nemes Klíma Kft. megbízásából klímaszerelés, klímaforgalmazás témakörben weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. Az oldalon shop jelleggel felkerültek a klímaberendezések, árral és jellemző paraméterekkel, szűrhető adatbázissal. Reszponzív dizájn: igazodik az okostelefonok és táblagépek kijelzőjéhez.

gellertsorozo.hu – 2014

Posted by Andrea in

A Gellért Söröző & Brasserie weboldalának új köntösbe ültetése, reszponzív – az okostelefonok és tabletek kijelzőjéhez igazodó – tartalommal, asztalfoglalási űrlappal, felugró, lapozható galériával.