Archive

kucumester.hu

Posted by Andrea in

A Kucumester delikát üzlet weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

colorgraphers.com

Posted by Andrea in

Kocsis Judit és Zsitnyánszky Lilla (a Colorgarphers) weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Portfólió oldal, mobilbarát megjelenés.

rozsakertihusbolt.hu

Posted by Andrea in

A Rózsakerti Húsbolt weboldalának elkészítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. A shop admin felülettel lett kialakítva, a megrendelő könnyedén szerkesztheti vagy feltöltheti termékeit.

gellertszilveszter.hu

Posted by Andrea in

A Gellért Hotel minden évben megrendezésre kerülő szilveszteri programjához weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása.

probazona.hu

Posted by Andrea in

A PróbaZóna próbatermek honlapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

gellertfesztival.com

Posted by Andrea in

A Gellért Fesztivál weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. A Hotel Gellértben zajló események többnyelvű honlapja. A főoldalon slideshow mutatja be az aktuális eseményeket, az aloldalakon az események leírása, és számos galéria jeleníthető meg. Honlapba illesztett Facebook közösséggel.

szegediortopedia.hu

Posted by Andrea in

A szegedi Ortopédiai Klinika weboldalának elkészítése, tartalommal való feltöltése. A site-on a hallgatók beágyazott Facebook közössége jelenik meg. Reszponzív dizájn, beágyazott Google Maps térkép.