Mobilbarát weboldalak

gerbeaudwedding.hu

A Gerbeaud Gasztronómia esküvői weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
highnoteskybar.hu

A Gerbeaud Gasztronómia Kft. High Note SkyBar nevű bárjához weboldal elkészítése, editálása, karbantartása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
pseandm.com.au

Az Ausztráliában dolgozó mérnök cégének bemutatkozó oldala, tanulmányainak közzététele. Reszponzív, egyoldalas, letisztult site, sok infografikával.

View 
ortocenter.hu

Az ortopéd segédeszközöket gyártó és forgalmazó cégnek mini videókat forgattunk a gyártásról, és az oldalon webshop katalógus jelleggel szerepelnek a termékek.

View 
indoorsorfeszt.hu

A Gellért Indoor Sörfesztivál nevű programjához weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
fejlesztesalattq.hu

A Fejlesztés Alatt Q színházi társulat weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása. Eseménykezelő naptár, mobilbarát megjelenés!

View 
kucumester.hu

A Kucumester delikát üzlet weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Mobilbarát megjelenés! 

View 
sasone.hu

A Sasone Hotel weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Szobafoglalás motor, mobilbarát dizájn.

View 
rlsstore.hu

Az RLS Store építőanyagkereskedés webshopjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása. Webshop! Mobilbarát megjelenés.

View 
colorgraphers.com

Kocsis Judit és Zsitnyánszky Lilla (a Colorgarphers) weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul, angolul és németül. Portfólió oldal, mobilbarát megjelenés.

View 
gellertfesztival.com 2015

A Gellért Fesztivál weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és románul. Mobilbarát megjelenés! Eseménynaptár!

View 
sentimentokft.eu

Portfólió oldal elkészítése dinamikus tartalommal, adminisztrációs felülettel, bloggal. A legmodernebb slideshow technika a főoldalon. Reszponzív tartalom: minden mobil eszköz kijelzőjéhez igazodik a tartalom.

View 
luluprojekt.hu

A Lulu Projekt színházi előadás weboldalának elkészítése egy modern, ún. onepage, azaz egyoldalas technikával. A weboldal reszponzív, azaz mobil eszközök kijelzőjén is szépen igazodik a tartalom.

View 
profdrtothkalman.hu

Dr. Tóth Kálmán ortopéd professzor weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és románul. 

View 
gellertsorozo.hu 2015

A Gellért Söröző & Brasserie weboldalának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása magyarul és angolul. 

View 
rozsakertihusbolt.hu

A Rózsakerti Húsbolt weboldalának elkészítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. A shop admin felülettel lett kialakítva, a megrendelő könnyedén szerkesztheti vagy feltöltheti termékeit.

View 
gellerteskuvo.hu

A Gellért Hotel esküvői site-jának megújítása, reszponzív (a mobil eszközök és táblagépek kijelzőjéhez igazodó) dizájn megvalósítása, fotó sliderekkel, kapcsolati űrlappal.

View 
borfesztivalgellert.hu – Borkert

A Gellért Hotel tavaszi borfesztiváljához, a Nyári Borkert nevű programhoz weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása két nyelven. Reszponzív dizájn: igazodik az okostelefonok és táblagépek kijelzőjéhez.

View 
zakofesztival.hu

A Zalaegerszegi fesztivál programjának megjelenítése műsorfüzettel, videókkal, sajtó anyaggal.

View 
nemesklima.hu

A Nemes Klíma Kft. megbízásából klímaszerelés, klímaforgalmazás témakörben weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. Az oldalon shop jelleggel felkerültek a klímaberendezések, árral és jellemző paraméterekkel, szűrhető adatbázissal. Reszponzív dizájn: igazodik az okostelefonok és táblagépek kijelzőjéhez.

View 
epitoanyagvasarlas.hu

Az R-Linea Sped Bt. shop jellegű weboldalának elkészítése, karbantartása, keresőoptimalizálása. A shop admin felülettel lett kialakítva, a megrendelő könnyedén szerkesztheti vagy feltöltheti termékeit.

View 
gellertszilveszter.hu – 2013

A Gellért Hotel minden évben megrendezésre kerülő szilveszteri programjához weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
belgagyor.hu

A győri Belgian Beer Café étterem weboldalának elkészítése, keresőoptimalizálása, reszponzív - a mobil eszközök kijelzőjéhez igazodó - tartalommal való feltöltése.

View 
szobafestésmázolás.hu

Nyitrai János festőmester weboldalának elkészítése, keresőoptimalizálása, facebook oldal létrehozása, festés árkalkulátor készítése.

View 
noiezmegaz.hu

A Női ez+az című weblap elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
gellertszilveszter.hu

A Gellért Hotel minden évben megrendezésre kerülő szilveszteri programjához weboldal készítése, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
rehab-hungaria.hu

A Rehab-Hungária Kft.  weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása. A Rehab-Hungária Kft.  ortopédiai segédeszközökkel foglalkozó cég, a weboldalon bemutatásra kerülnek a termékeik és a szolgáltatásaik.

View 
mirrorcafe.hu

A Mirror Cafe & Restaurant weblapjának elkészítése, editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása.

View 
gellerteskuvo.hu

A Gellért esküvői weblapjának editálása, karbantartása, keresőoptimalizálása, linkmarketingje.

View